SXS este acronimul pentru "Utility Task Vehicle" si SSV pentru "Side by Side Vehicle". Parerile sunt impartite intre cei 2 termeni dar, in general, SXS desemneaza vehicule de teren 4x4 sau 2x4 cu un caracter utilitar mai accentuat si cu un design tehnic specific precum echiparea cu bena de transport iar SSV sunt vehicule de teren cu un caracter mai sportiv, pentru pilotare mai agresiva si, in general, pentru recreatie, intreceri sau acrobatii.

Diferenta intre un SXS si un ATV consta, in primul rand, in capacitatea mai mare de transport, de la 2 la 4 sau chiar 6 persoane si dispunerea pasagerilor in cabina pe scaune in loc de sei - "side by side" inseamna "unul langa altul". O alta diferenta importanta intre un ATV si un SXS este sarcina maxima admisa care poate fi de pana la 600 kg in plus fata de greutatea ocupantilor in cazul unelor modele side by side. Capacitatile cilindrice ale SXS-urilor variaza intre 300 si 1000 cc si puterile pot ajunge la valori mai mari decat in cazul ATV-urilor, pana la peste 150 cp in cazul modelelor racing.

Modelele SXS Bombardier sau SXS Can Am (concernul BRP inglobeaza brand-ul Can-Am alaturi de altele cunoscute) sunt apreciate de catre amatori si experimentati deopotriva datorita calitatii superioare de fabricatie, design-ului modern si fiabilitatii de top care asigura costuri de intretinere moderate. ATV-Bombardier.ro, dealer autorizat SXS BRP in Romania si va pune la dispozitie gama completa de vehicule SXS si SSV Can Am - Traxter, Commander, Maverick, Maverick Trail la cele mai bune preturi. Echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie si sfaturi pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Va invitam sa explorati sectiunea cu vehicule SXS a magazinului nostru, sa alegeti modelul care vi se potriveste si sa ne contactati pentru informatii tehnice sau pentru o comanda cu plata integrala sau in rate. Va asteptam!