Termeni Si Conditii De Utilizare

 

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsele fără motiv în 30 zile de la primirea acestora, conform OUG 34/104. Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele cumpărate din magazinul online dev în 30 zile de la primirea bonului. Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil persoanelor fizice. Dreptul de retragere poate fi aplicat doar produselor livrate de curier. Produsele comandate prin comenzi speciale, externe, pentru care s-a plătit un avans și care au fost aduse special la cererea clientului, nu pot fi returnate. Dacă clientul renunta la produsele comandate în avans, vânzătorul poate păstra până la 100% din avansul oferit de client.

 

Nu acceptăm returnări pentru:

 

 • -Produsele care au avut intervenții neautorizate, cele care au semne de uzură și folosire excesivă, zgârieturi, cioburi, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produse care au accesorii lipsă.
 • -Etichete de identificare deteriorate sau lipsă
 • -Echipamente folosite, zgâriate, deteriorate, incomplete cu urme de purtare, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă. Ne rezervăm dreptul de a accepta returnarea sau de a păstra o parte din valoarea produsului, valoare ce va fi comunicată după evaluarea daunelor cauzate. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuză returnări în cazuri de abuzuri dovedite conform OUG 34/2014 Art 14(3).
 • -Produse fără componente sau accesorii originale
 • -Părți ce prezintă urme de folosire, reasamblare, vopsire, sudare
 • -Pachete care menționează suma de returnat pe eticheta de transport Costurile de retur vor fi suportate integral de Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului acceptat la retur se va face in termen de 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.
 • - In cazul unui retur pentru care se solicita "Colet in schimb", taxa de transport va fi conform pretului de la fan curier (colet tur, colet retur)

 

Recomandăm pentru retur, transportul produselor cu ambalajul original nedeteriorat cu etichetele și inscripțiile specific intacte și returnate spre vânzare.

In cazul in care conditiile de returnare ale produselor nu sunt respectate, taxa de retur a produsului respins este suportata de cumparator.

 

Deteriorarea produselor în timpul transportului din cauza ambalării necorespunzătoare în cazul returnării unui produs duce la refuzul primirii coletului și implicit refuzul returnării.

 

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru revenirea la stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second hand sau, la optiunea clientului, vom retrimite produsul, pe cheltuiala acestuia. Această clauză se aplică conform OUG 34/2014 Art. 14 (3) în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnici de comunicare la distanță, aplicând definițiile cuprinse în OUG 34/2014.

 

Daca au fost achizitionate mai multe produse de acelasi tip, se poate returna un singur produs desigilat, restul cantitatii se accepta doar daca produsele sunt sigilate.

 

Cum se returnează produsele vândute

 

Renunțarea la cumpărare va presupune returnarea produsului în termenul specificat, cu toate accesoriile și împreună cu ambalajul nedeteriorat.

 

 • - Pasul 1: Completați formularul de retur

  Model de instructiuni privind retragerea de completat conform OUG 34/2014
 • – Pentru [introduceți numele, adresa poștală și, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail a profesionistului]:
 • – Vă informez () despre retragerea mea/noastră () din contractul privind vânzarea următoarelor produse ()/prestarea următoarelor servicii ()
 • – Comandat pe () / primit pe ()
 • – Numele consumatorului (consumatorilor)
 • - Adresa consumatorului (consumatorilor)
 • – Semnătura consumatorului(i) (doar dacă acest formular este notificat pe hârtie)
 • - Data
  (*) Se șterge acolo unde nu este cazul.
  Pentru a respecta termenul de retragere, este suficientă transmiterea comunicării privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

 

 • - Pasul 2: Trimiteți produsul la ATV Bombardier În pachet trebuie să puneți formularul de retur tipărit, certificatul de garanție original și o copie a facturii de achiziție.
 • Vă recomandăm să trimiteți coletul însoțit de formularul de retur completat pentru a facilita procesarea returului. Puteți formula orice altă declarație fără echivoc în care vă exprimați decizia de a vă retrage din contract, trimisă pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, la adresa office@atvrom.ro
 • Înainte de a trimite produsul, vă rugăm să vă asigurați că pe colet este aplicată o etichetă cu următoarele informații: Expeditor: Nume Prenume Adresa: Str. Nr. Oraș și Județ Destinatar:  ATV Bombardier Număr de returnare: **
 •  

Rambursarea banilor

 

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, banii vor fi rambursati intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Înlocuirea sau returnarea banilor - În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din anularea produselor returnate pot fi folosiți pentru plata unui alt produs sau pot fi returnați în termen de 14 zile de la primirea produsului de către ATV Bombardier, în contul indicat la completare. forma.

 

Pentru a efectua transferul bancar trebuie să specificați numărul de cont IBAN, numele titularului și PIN-ul (Numărul de identificare personală).

 

ATENȚIE - Contul IBAN trebuie să aparțină persoanei/firmei în numele căreia a fost emisă factura!

 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la livrarea produselor la sediul nostru din ATV Bombardier

 

Pasi de urmat: - Anexarea obligatorie a facturii (copie) si a certificatului de garantie a produsului (original).

 

Garantia produselor este de 24 de luni de la data cumpararii. Toate produsele comercializate de site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare LG 449/2003; OG 21/1992 R (2) si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajul original si provin din surse autorizate de fiecare producator. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat ca fiind defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat showroom mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producător își va asuma întreaga responsabilitate pentru rezolvarea garanției. Lipsa certificatului de garantie a produsului trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la primirea marfii la office@atvrom.ro

 

FAQ

 

În această pagină veți găsi informații despre condițiile de utilizare a site-ului nostru

Aceste condiții se aplică oricărei persoane (vizitator) care vizitează/accesează acest site.

 

Neacceptarea acestor termeni de utilizare obligă vizitatorul să nu mai viziteze site-ul. Accesarea site-ului presupune deci acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute pe aceasta pagina.

 

Reguli de securitate:

 

Nu sunt permise:

 

Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, asupra continutului informativ al acestui site

 

Copierea, înmulțirea, distribuirea, arhivarea sau stocarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau în formă tipărită, a materialelor și informațiilor existente pe acest site

 

Încercarea de a modifica, șterge, informațiile publicate, eventual accesând o vulnerabilitate a platformei tehnice

 

Încercarea de a perturba buna funcționare a serverelor prin metode de hacking

 

Utilizarea adreselor de e-mail publicate pe site în scopul spam-ului sau în alte scopuri fără acordul atvrom sau al proprietarilor acestor adrese.

 

Utilizarea numelui cfmoto.ro precum și a denumirilor serviciilor oferite prin intermediul site-ului în orice mod care creează în mod eronat impresia că există o legătură directă între persoana care folosește aceste nume sau nume și atv-vanzari.ro (confuzie deliberată). ).

 

Despre linkuri

 

Link-urile postate sub forma de „google ads” sau sub forma unui schimb de linkuri nu implica in niciun fel responsabilitatea ATV Bombardier asupra continutului acestora.

 

 

Continutul acestui site (texte, grafica, informatii tehnice auto etc.) actual si viitor apartine cfmoto.ro constituind proprietate intelectuala.

 

Acest conținut implică un consum substanțial de timp, bani sau alte resurse și trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla pe site si indiferent de tip, poate fi folosit exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare a conținutului de către terți în alte scopuri decât cele personale, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al ATV Bombardier . Este interzisă copierea, descărcarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vinderea, distribuirea parțială, completă sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia realizată în alte scopuri decât cele personale. Pentru a solicita acordul de utilizare a conținutului în alte scopuri, vă rugăm să ne contactați la office@atvrom.ro

 

Modificarea conditiilor de utilizare, a preturilor produselor sau serviciilor oferite de  ATV Bombardier

ATV Bombardier isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment serviciile oferite prin intermediul acestui site, sau conditiile de utilizare, cu sau fara notificare prealabila. Preturile afisate pe site se pot modifica oricand, preturile afisate oricand neavand valoare contractuala deoarece depind de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc in perioada de retragere.

 

Notă finală

 

Nerespectarea acestui regulament poate duce la răspundere civilă sau penală conform legislației în vigoare în Romania.

 

Orice situație nespecificată în prezentul acord de utilizare necesită consultarea și acordul prealabil al ATV Bombardier Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri, contactați-ne la office@atvrom.ro

 

Politica de livrare a produselor:

 

Vrem sa va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule, remorci si utilaje agricole. In cazul acestor produse, costurile de livrare se calculeaza în functie de distanta si adresa de livrare a fiecarui client in parte.

 

Aceasta înseamna ca, la momentul plasarii comenzii pentru un vehicul, un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va comunica costul exact al livrarii. Acesta se va baza pe distanta dintre locatia noastră si adresa dumneavoastra.

 

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va livra Bunurile si Serviciile numai pe teritoriul Romaniei. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare bun care beneficiaza de garantie, un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile in perioada de garantie.

Dreptul de proprietate asupra Bunurilor va fi transferat la livrare, dupa plata de catre Cumparator in locatia indicata in Comanda (adica livrare - semnarea chitantei documentului de transport furnizat de curier sau semnarea chitantei pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate). de către personalul Vânzătorului) .

 

 

MENȚIUNI TEHNICE

 

Puterea afisata in specificatia tehnica a autovehiculului se refera strict la puterea constructiva ce poate fi dezvoltata de motor atunci cand este utilizat exclusiv in mediul off-road (model international fara omologare). Alegerea unui model de motocicleta poate duce în unele cazuri la diferențe între puterea de proiectare declarată de Producător și omologarea de tip, dezvoltată de vehicul (datorită limitării de putere din fabrică, în vederea respectării reglementărilor în domeniu).

 

ATV Bombardier livreaza clientilor unitatile cu respectarea cerintelor legale in domeniu, in sensul ca societatea noastra nu poate fi raspunzatoare de decizia ulterioara a clientului de a face modificari (pentru a delimita puterea autovehiculului achizitionat).

 

Politica de confidențialitate și informații despre securitatea datelor clienților

 

 

Puteți vizualiza mai multe detalii la acest link: https://www.atv-bombardier.ro/gdpr