ATV este acronimul pentru "All Terrain Vehicle" - in traducere "vehicul pentru toate tipurile de teren" si este definit de catre ANSI ca fiind un vehicul de teren cu dimensiuni compacte si gabarit redus proiectat pentru a rula pe orice tip de teren, in orice conditii de drum si vreme. Design-ul modelelor de vehicule offroad 4x4 ATV se aseamana cu cel al motocicletelor, fiind prevazute cu sa si un ghidon, diferenta fiind rularea pe 4 roti care faciliteaza o stabilitate mai mare la viteze reduse. ATV-urile pot fi impartite in mai multe categorii in functie de caracteristicile de constructie: ATV 2x4, ATV 4x4, ATV 6x6, ATV 8x8 si ATV pentru copii, acestea avand, in general, motorizari cu o capacitate cuprinsa intre 49cc si 1000cc si 1 sau 2 locuri.

Modelele ATV Can Am, cunoscute si ca ATV Bombardier (BRP fiind concernul care inglobeaza, printre alte brand-uri foarte cunoscute, Can-Am - divizia ATV, UTV si Spyder), sunt foarte populare in randul amatorilor si experimentatilor deopotriva gratie performantelor superioare de rulare, design-ului deosebit de atractiv care surprinde de la an la an cu noi elemente din ce in ce mai moderne si, nu in ultimul rand, fiabilitatii net superioare altor competitori. Riderii care opteaza pentru vehicule de teren Bombardier sunt cei care investesc atent in timpul lor liber si vor ce e mai bun, dovada fiind si numeroasele grupuri sau comunitati de off-roaderi fideli brand-ului ATV BRP.

ATV-Bombardier.ro este dealer autorizat ATV Can-Am in Romania si comercializeaza in toate orasele din tara gama completa de vehicule de teren 4x4 BRP - Outlander si Renegade, la cele mai bune preturi. Echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie cu informatii si sfaturi si este mereu pregatita sa raspunda solicitarilor. Va invitam sa explorati categoria de produse ATV de pe magazinul nostru, sa alegeti modelul care vi se potriveste si sa ne contactati pentru o comanda cu plata integrala sau in rate. Va asteptam!