Linia de accesorii Dragonfire "Race Pace" pentru UTV-uri

Linia de accesorii Dragonfire "Race Pace" pentru UTV-uri

Dragonfire se afla de ceva vreme in industria UTV-urilor si a devenit repede un producator consacrat de accesorii pentru acest tip de vehicule. Linia Race Pace contine accesorii modulare pentru nenumarate tipuri de UTV-uri; odata instalate, acestea imbunatatesc capacitatea de protectie si puterea vehiculului si, de ce nu, il fac sa arate mai bine. Flying V-Bar Aceasta bara in forma de V impiedica obiectele voluminoase sa patrunda in cabina UTV-ului si face structura cabinei mai rezistenta. Se potriveste modelelor Can-Am Maverick si Commander si este disponibila in mai multe culori, pentru a se asorta cu fiecare model.

Backbones Alt produs functional, dar si aspectuos, este sistemul Backbones, disponibil, si el, pentru numeroase modele de UTV-uri. Acesta are menirea de a oferi mai multa siguranta si rezistenta cabinei in caz ca v-ati rasturna.

Front and Rear Smash Bumper Pentru a tine tot sistemul de bare fixat, este nevoie sa instalati si bara de protectie spate, iar bara fata nu poate lipsi, fiind unul dintre cele mai importante accesorii pentru siguranta rularii. Bara de protectie fata se poate folosi si in combinatie cu un troliu, daca achizitionati si kitul special de fixare pentru acesta.

Toate produsele sunt fabricate in S.U.A., ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea lor.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult