Gigantul Bombardier stabileste noi standarde cu gama de ATV-uri Can-Am 2022

Gigantul Bombardier stabileste noi standarde cu gama de ATV-uri Can-Am 2022

02.02.2022

Gigantul Bombardier a dezvaluit lineup-ul 2022 Can-Am Off Road. Pregatite de actiune, vehiculele ATV si Side-by-Side Can-Am ridica stacheta in termeni de performanta off road - putere greu de egalat, avansuri tehnologice, accesorii si optiuni speciale. Construite pentru senzatii tari, motoarele Rotax vin intr-o gama diversificata - de la cele capabile sa dezvolte 200 CP pentru toate modelele Turbo RR, pana la variantele mai silentioase, dar eficiente din dotarea lui HD7 sau HD9.

Can-Am aduce pentru sezonul 2022 cel mai mare lineup de vehicule 4x4 de noroi. Include modelele SxS Commander X mr, ATV-urile Outlander mr si o varianta cu latime 64 inch sub forma SSV-ului Maverick X3 mr Turbo RR. Commander X MR beneficiaza de diferentialul Smart-Lok cu tuning special pentru noroi, are o garda la sol de 15 inch si vine echipat cu anvelope XPS Swamp. Asigura tractiune crescuta in orice conditii. Un vehicul conceput pentru aventura in cele mai dure zone cu noroi si apa adanca.

Diferentialul autoblocabil pe fata Smart-Lok, construit in exclusivitate de Can-Am, face parte din dotarea standard a lineup-ului Maverick X3. De asemenea, ambreiajul dispune de o viata mai lunga, multumita noului sistem de monitorizare a curelei. Optimizarile se observa si in zona de sasiu, pentru stabilitate imbunatatita si performanta crescuta la pilotare, indiferent de conditii. Gama Maverick X3 beneficiaza de portiere din aluminiu create pentru integrare perfecta in structura vehiculelor. Maverick X3 X RC Turbo RR cu latimea 64-inch are in dotare diferentialul Smart-Lok gandit pentru riding in zone cu stanci si dispune de protectie completa pentru a intampina obstacolele terenurilor dificile.
In ceea ce priveste segmentul de ATV-uri, Can-Am ofera imbunatatiri considerabile pentru confort sporit, capacitate mai mare de remorcare si incarcare pentru modelele Outlander, precum si performanta crescuta pentru modelele sportive Renegade. ATV-urile pentru copii cu varsta de 6 ani sau mai mari din gama Can-Am DS au primit si ele o serie de optimizari, astfel incat primele experiente in off road se vor transforma in amintiri memorabile.

Te-ar putea interesa si:

2023 Can-Am Traxter PRO XT HD10

2023 Can-Am Traxter PRO XT HD10 este un side-by-side cu capacitati crescute sub aspect utilitar, avand toate caracteristicile pentru a deveni partenerul de lucru numarul 1 in cadrul unei ferme, pe o platforma, pentru transport persoane si incarcaturi...

Citeste mai mult