Colectie extinsa de accesorii pentru Can-Am Traxter

Colectie extinsa de accesorii pentru Can-Am Traxter

10.06.2019

Pentru o functionalitate inalta si de neegalat, dezvoltarea vehiculelor 4x4 off road Can-Am are loc in paralel cu dezvoltarea PAC (parti, accesorii si echipament). Lineup-ul producatorului pe 2020, completat prin adaugarea noilor modele 6x6 Traxter de tip SXS, a fost optimizat si la nivelul dotarilor prin extinderea optiunilor de accesorizare.

Noile accesorii pentru familia de SSV-uri Can-Am Traxter / Defender cuprind dotari de protectie, dotari ale cabinei si componente electrice. Peste 150 de accesorii sunt disponibile pentru noul Traxter 6X6, pe langa sistemul LinQ.

Pe baza suportului din partea clientilor si pe studiile R&D, constructorul canadian a imbunatatit protectia la impact. De pilda, au fost optimizate barele de protectie. Cabina modelelor Traxter a fost utilitata cu portiere noi, iar pentru instalarea accesoriilor cheie a fost nevoie de optimizarea circuitului electric. Montarea suspensiei fata si spate updatate a condus in consecinta la instalarea unui nou scut de protectie si a kit-ului Apache.

Cei interesati pot opta pentru aparatori de vant reglabile in trei pozitii, fabricate din policarbonat.

Echipa PAC a venit cu o inovatie interesanta si utila pentru modelul Can-Am Defender 6×6 astfel incat utilizatorii pot opta pentru personalizarea spatiului destinat depozitarii in functie de necesitati, precum si pentru accesorii de securizare a incarcaturii transportate.

 

Te-ar putea interesa si:

Can-Am extinde gama de ATV-uri cu modelele 2023 Outlander 500/700

2023 Outlander 500/700 si Outlander PRO sunt cele mai recente aditii in lineup-ul de ATV-uri Can-Am si beneficiaza de motoare optimizate si un nou sasiu. Aceste vehicule 4x4 de teren se caracterizeaza printr-o constructie robusta, ofera performanta m...

Citeste mai mult