Momentan nu avem produse disponibile conform criteriilor selectate. Pentru informatii suplimentare si comenzi urgente va rugam sa ne contactati.

Quad-ul este un vehicul off-road cu 4 roti, 2x4 sau 4x4, cu o capacitate cilindrica intre 90cc si 700cc, utilizat in principal pentru recreatie. La fel ca si vehiculele ATV, quad-urile fac parte din categoria off-road, diferenta fiind ca, fata de ATV-uri, au un design pur sportiv si sunt destinate riderilor care cauta senzatii tari.

Modelele quad Bombardier sau quad Can Am (compania BRP inglobeaza brand-ul Can-Am) sunt cunoscute pentru calitatea de fabricatie iar modelele disponibile la vanzare pe site-ul ATV-Bombardier.ro, dealer autorizat Can-Am Bombardier in Romania, sunt pentru juniori, pentru tinerii rideri aspiranti cu varsta incepand de la 10 sau 14 ani care vor sa faca primii pasi in lumea off-road plina de posibilitati de distractie sau sa-si exerseze tehnica si controlul si sa avanseze pe podium.

Echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie cu informatii complete despre modelele de quad BRP comercializate pe magazinul nostru si cu sfaturi pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Contactati-va si va vom ajuta sa alegeti modelul care vi se potriveste, cu plata integrala sau in rate. Va asteptam!