UTV-urile Can-Am,partenerul ideal pentru drumurile off-road

08.01.2015

Daca va doriti un partener de incredere pe drumurile off-road, un UTV Can-Am poate fi raspunsul cautarilor dumneavostra. Ofera un plus de siguranta fata de un atv, datorita pozitiei in “cusca”.

In randurile ce urmeaza, va prezentam cateva modele prezente pe site-ul nostru, pentru a va ajuta sa va decideti ce se potriveste mai bine nesesitatilor dumneavostra.

Noul "Can-Am Commander E" este un UTV cu motor electric proiectat pentru sarcini variate, utilitare si de recreatie. La fel de capabil ca si varianta pe benzina si cu dotari complete pentru orice provocare, acest UTV va va multumi de fiecare data, fie ca il veti folosi pentru munca sau pentru distractie. Dotari UTV: motor electric racit cu aer, inductie AC in 3 faze, putere maxima 30CP, putere continua 11CP, direct drive low noise cu treptele H, L, P, N, R, transmisie pe cardan cu posibilitatea de selectare a modului 2WD/4WD, cadru si cusca de protectie din otel rezistent, afisaj de bord multifunctional digital, sistem antifurt D.E.S.S., anvelope 25 in. Maxxis Ceros si ZERO emisii de dioxid de carbon

"Can-Am Maverick 1000R MAX X RS DPS 2015" este un UTV performant proiectat pentru transportul a 4 persoane. Ampatamentul sau lung ofera cel mai mare spatiu pentru pasageri din industrie si acest confort este completat de o lista cuprinzatoare de dotari, printre care directia asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), amortizoarele Fox Podium X Performance RC2.5 HPG Piggyback si anvelopele Maxxis Bighorn 2.0. Alegeti un UTV care va intoarce priviri datorita design-ului si performantelor. Daca aveti nevoie de un vehicul pentru drumetiile pe care vreti sa le faceti impreuna cu prietenii sau familia si daca sunteti in cautarea calitatii superioare intr-un pachet complet, alegeti noul Can-Am Maverick 1000R MAX X RS DPS 2015.

Daca sunteti atras de trasee pline de noroi, "Can-Am Maverick 1000R X MR DPS" este alegerea potrivita. Proiectat special pentru conditii dificile de mediu, acest UTV va trece cu bine peste orice obstacol ii veti scoate in cale, iar datorita directiei asistate, puteti fi sigur ca veti avea o experienta de conducere confortabila. Cum performantele in lipsa unui aspect atragator ar lasa de dorit, inginerii de la Can-Am au avut grija sa ofere acestui model un design special cu contururi ferme, jante de 14 inci din aluminiu, anvelope de 30 inci Gorilla Axle Silverback si o schema placuta de culoare care completeaza caracteristicile de performanta.

Toate Utv-urile Can-Am dispun de garantie 2 ani si transport gratuit in toata tara.

Tags: