SXS-uri Can-Am Maverick in promotie luna aceasta

16.07.2019

Luna aceasta, riderii pasionati de off road beneficiaza de promotii cu reduceri si cadouri sau garantie extinsa la modelele de SSV-uri sport din gama Can-Am Maverick. Iata care sunt vehiculele 4x4 Maverick disponibile in oferta speciala in iulie:

Can-Am Maverick X mr Turbo R'19
Side-by-side-ul Maverick X mr Turbo R este prevazut cu cele mai moderne tehnologii și sisteme și vine înzestrat cu o motorizare Rotax Turbo R de 900cc capabila sa livreze 172 cai putere, cu filtru de aer Donaldson și admisii de aer repoziționate la nivel superior pentru a preveni înecarea. Totodata, acest vehicul este foarte ușor de controlat multumita echiparii cu sistem de transmisie QRS-X si cutie de viteze cu variație automată, servodirecție Tri-Mode DPS cu cuplu ridicat și amortizoare premium Fox 2.5 Podium cu Piggyback. Pachetul de dotari mai include troliu de capacitate 2041Kg, portiere 1/2, scut de protecție, bull bar frontal, plus un look modern și atractiv cu o cromatică specială pe negru și galben. Amatorii de senzații tari, de plimbari sau de curse vor putea accesa orice tip de traseu indiferent de anotimp sau de starea drumuluiavand alaturi un aliat off road de top precum Maverick X mr Turbo R.

Can-Am Maverick X rc Turbo R'19 - cel mai avansat SXS sport de la Can-Am
Maverick X rc Turbo R se evidentiaza prin motorul Rotax 900cc 172cp, cuplat la o cutie de viteze automată cu variație continuă si sistem de răspuns instantaneu la comenzile pilotului. Acest SXS Can-Am 900cc dispune de 4 moduri de tracțiune multumita diferențialului blocabil pe față bazat pe tehnologia exclusivă Smart-Lok. Manevrabilitatea superioară este asigurata prin dotarea cu servodirecție Tri-Mode DPS, suspensii moderne cu cursă alungită și amortizoare premium Fox 3.0 Podium RC2. Acest side-by-side detine si o serie de dotari premium, de obicei prezente ca accesorii opționale: bull bar, scut de protecție heavy duty, portiere 1/2, plafon din aluminiu si troliu de 2041Kg.

Can-Am Maverick MAX X rs Turbo R Silver-Gold-Red '19

Echipat cu motor Rotax de 900cc si turbocharger care îi permite să dezvolte până la 172 cai putere și pastrand in acelasi timp un grad ridicat de eficiență a consumului de combustibil datorita echiparii cu tehnologiile ACE (Advanced Combustion Efficiency) și iTC (Inteligent Throttle Control), Maverick MAX X rs Turbo R Silver-Gold-Red nu dezamageste nici din punct de vedere estetic. Acest vehicul 4x4 arată impresionant, cu un design specific gamei sport de la Can-Am.

In plus, manevrabilitatea SSV-ului 900cc este asigurata de servodirecția Tri Mode DPS si de sistemul ideal de suspensii optimizate pentru off road, cu amortizoare Fox Podium și diferențial blocabil pe față cu Smart-Lok. O opțiune inspirată pentru cei care doresc să experimenteze senzații tari în off road în compania prietenilor.