Black Friday e pe bune!

Black Friday e pe bune!

In acest an, pasionatii de off road se bucura de oferte deosebite de Black Friday. In timp ce comerciantii din toata lumea se pregatesc si ei de vinerea neagra a reducerilor, redefinim sensul cuvantului „oferta”. Pentru amatorii si profesionistii de aventura, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

4 zile de MEGA OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de pana la 20% la ATV-uri Can-Am si vehicule SXS. Restul trebuie sa le descopere fiecare.

Sute de oferte exclusive asteapta sa fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit traditie, schimba regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse in fiecare ora, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achizitii.

De asemenea, de Black Friday ai mai multa flexibilitate in achizitii, cu solutii de finantare pregatite sa surprinda! Cu conditii exceptionale pentru rate si leasing, fiecare client va descoperi ca visurile devin realitate mai usor decat ar fi crezut.

„In spatele fiecarei oferte se afla o echipa dedicata, pasionata si dornica sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii. Acest Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla promotie; este dedicarea noastra fata de clienti si dorinta de a rasplati fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday e evenimentul anului pe care nu ai vrea sa-l ratezi… pe bune!

 

 


Profita de ofertele de Black Friday si bucura-te de reduceri la ATV-uri/SxS-uri Can-Am, echipamente si accesorii!

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult