Compania BRP premiata de guvernul mexican pentru politicile de munca si sociale din cele trei fabrici din Mexic

Compania BRP premiata de guvernul mexican pentru politicile de munca si sociale din cele trei fabrici din Mexic

Potrivit celui mai recent comunicat de presa al Bombardier Recreational Products (BRP), cele trei fabrici din Mexic au primit zilele trecute premiul "Family Responsible Company" din partea Ministerului Muncii si Securitatii Sociale din Mexic, o distinctie acordata companiilor mexicane sau straine care isi desfasoara activitatea in aceasta tara, ce aplica si promoveaza politici in domeniul muncii, care sa contribuie la dezvoltarea lucratorilor in mod integral, atat la locul de munca, cat si in mediul familial.

Ceremonia a avut loc la 5 decembrie 2016 la sediul Ministerului Afacerilor Externe din Mexico City, acolo unde Ignacio Rubi Salazar, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii si Securitatii Sociale a inmanat premiul editiei 2016, ca o recunoastere a mijloacelor de conciliere ale vietii profesionale cu cea de familie, dar favorizeaza egalitatea de sanse, combate violenta si hartuirea sexuala la locul de munca.

"Family Responsible Company" reprezinta un mecanism social care urmareste sa sensibilizeze populatia cu privire la importanta de a avansa in constructia unei societati egalitare si in care toti mexicanii beneficiaza in mod egal de aceleasi oportunitati.

In acest fel, BRP continua sa se pozitioneze ca fiind unul dintre cele mai bune centre de munca in Mexic, in toate cele trei fabrici, oferind servicii si oportunitati care fac diferenta in materie de egalitate de gen, prevenirea violentei si hartuirii sexuale la locul de munca, dar mai ales politici menite sa incurajeze lucratorii sa aiba mereu in vedere si responsabilitatile familiale ale acestora.

Recunoasterea si in acest fel a valorii companiei lider in industria powersports este cu atat mai importanta, cu cat de pe portile fabricilor BRP din Mexic ies majoritatea vehiculelor off-road ATV si side-by-side ce pleaca apoi in toata lumea, ajungand in showroom-urile dealerilor si distribuitorilor, inclusiv in cel al nostru.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9, excelent dotat pentru a simplifica sarcini utilitare

2024 Can-Am Traxter XT HD9 este o optiune excelenta de side-by-side utilitar si va duce la indeplinire sarcinile dificile de munca, indiferent cat de solicitante sunt conditiile de drum. De asemenea, acest vehicul 4x4 poate fi folosit cu succes si pe...

Citeste mai mult