ATV-uri CAN-AM OUTLANDER 450-570 din gama 2021

ATV-uri CAN-AM OUTLANDER 450-570 din gama 2021

30.06.2021

Vehiculele 4x4 off road Can-Am sunt supuse unor teste riguroase si vin complet echipate pentru a-ti oferi aventura la care visezi. Lineupul 2021 Can-Am Outlander nu face exceptie. Pregatite pentru outdoor, modelele de ATV Can-Am din gama Outlander se afirma prin putere si stabilitate, o manevrabilitate de incredere. Ofera nu doar cei mai multi cai putere, dar si cea mai mare capacitate de remorcare. Construite sa infrunte obstacolele oricarui teren, indiferent de vreme. Sunt adaptabile si pot fi folosite cu succes atat pentru agrement, cat si pentru sarcini utilitare diversificate.

Modelele CAN-AM OUTLANDER 450 / 570 dispun de putere si caracteristici tehnice inalte, astfel incat nu te vor abandona pe traseu, oricat de dificil ar fi acesta. Ofera o lista lunga de dotari standard, adaugand un plus de utilitate. Sunt practice pentru simplificarea treburilor, dar si distractiv de pilotat in timpul liber.

Principalele avantaje oferite de modelele ATV Can-Am Outlander 450 si Outlander 570 sunt urmatoarele:

  • Motor cu tehnologie de varf. Optiuni de motor: Rotax 450 si Rotax 570
    Riderii pot opta intre varianta Outlander echipata cu motor Rotax 450 cu 1 cilindru, capabil de 38 CP si varianta care livreaza 48 CP (aceasta are motor Rotax 570 V-Twin, 8 valve, SOHC). Asigura performanta dovedita, mentinand in acelasi timp un grad ridicat de eficienta.
  • Capacitate de remorcare 590 kg (1300 lbs). ATV-urile 2021 Outlander 450 si 570 sunt proiectate sa va ajute la transportul de incarcaturi grele, cand plecati in calatorii sau cand doriti sa rezolvati sarcini utilitare diverse.
  • Moduri 2WD/4WD si diferential frontal autoblocabil Visco-Lok† QE. Spre deosebire de modelele concurente, nu este nevoie de limitator de viteza.
  • Tehnologia TRI-MODE DYNAMIC POWER STEERING (DPS). Asistenta electronica la pilotare. Serveste la reducerea efortului depus de rider intr-o zi lunga pe traseu.
  • Troliu Can-Am HD capacitate 1588 kg (3500 lbs). Acest accesoriu vine instalat din fabrica si este un must-have daca plecati la vanatoare, participati la o intrecere in zone cu noroi, aveti de lucru la ferma sau in preajma gospodariei.
  • Transmisie solida. Cutie de viteze automata imbunatatita pentru sezonul 2021. Livreaza puterea de care aveti nevoie. Frana de motor recalibrata pentru un control precis pe teren deluros.
  • Rezervor de capacitate 20.5 litri.
  • Display digital 4.5-inch.

 

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Pitesti!

Te-ar putea interesa si:

Pune pe lista 7 echipamente ATV esentiale pentru aventura in offroad

Investeste in aceste echipamente de protectie inainte sa te plimbi cu un ATV/Side-by-Side! Vehiculele tip ATV si side-by-side, precum si alte vehicule off-road sunt concepute pentru a fi pilotate pe teren accidentat. Libertatea de a explora peisaj...

Citeste mai mult