Lineup-ul 2020 Can-Am Traxter

Lineup-ul 2020 Can-Am Traxter

27.08.2019

Pentru lineup-ul ATV Can-Am 2020, schimbarile sunt putine in comparatie cu gama de side-by-side-uri. Merita amintit ca producatorul a introdus sistemul ITC (intelligent throttle control) pe toate modelele de ATV cu motorizarea de 850 powerplant, oferind trei moduri selectabile.

Pachetul Outlander MAX Limited este acum disponibil cu amortizoarele moderne FOX 1.5 Podium QS3 si anvelopele 27-inch Maxxis Bighorn. Un nou display digital 7.6-inch intra de asemenea in dotarea urmatoarelor ATV-uri Can-Am : Outlander XT-P, X Xx, X mr 850, X mr 1000R si Outlander Limited.

Gama utilitara Can-Am primeste pentru sezonul 2020 imbunatatiri extinse. Un al doilea set de roti spate a fost adaugat pentru Traxter / Defender 6×6 DPS HD10, capabil acum de putere marita de tractare si remorcare. De asemenea, puterea motorului HD10 Rotax poate atinge 82 cai putere.

Modelul 6x6 dubleaza capacitatea side-by-side-ului Traxter / Defender standard. Din pachetul de dotari standard face parte si cutia de depozitare pentru unelte detasabila.

Totodata, si restul modelelor din lineup-ul 2020 Can-Am Defender HD10 vin cu o serie de mici modificari: sistem de evacuare mai silentios, tuning nou pentru cutia CVT pentru a mentine zgomotul la un nivel mai redus, o noua bara de protectie din otel; suspensii updatate pentru toate modelele, cu brate in A pentru imbunatatirea garzii la sol.

Modelele side-by-side Can-Am din gama utilitara se diferentiaza usor din punct de vedere vizual prin noul acoperis. De asemenea, ecranul cu display digital 4.5 inch face parte din dotarea standard a modelelor de baza, in timp ce side-by-side-urile X mr, XT-P alaturi de versiunile Lone Star beneficiaza de display digital 7.6 inch.

Te-ar putea interesa si:

Can-Am Outlander & Outlander PRO 650cc ATV Lineup 2023

Can-Am a reinnoit stylingul, platforma si motorizarea pentru lineup-ul Outlander si Outlander PRO 2023. In ultimii ani, ATV-urile de categorie mijlocie au parte de o popularitate exploziva, iar competitia este acerba. De 8 ani, Can-Am Outlander es...

Citeste mai mult