Caracteristicile gamei Can-Am Traxter 2022

Caracteristicile gamei Can-Am Traxter 2022

12.08.2021

Traxter, side-by-side-ul cu un pronuntat caracter utilitar, primeste pentru sezonul 2022 o serie de imbunatatiri tehnice si estetice. Modelele gamei Traxter se descurca in orice situatie si sunt capabile sa duca la indeplinire sarcini solicitante pe teren dificil. Nu necesita mentenanta extra, se adapteaza usor la traseu si ofera manevrabilitate de top pe segmentul din care fac parte.

Modelele Traxter din familia de SxS-uri Bombardier sunt extrem de utile pentru transporturi diverse, de la materiale de constructii pana la hrana pentru animalele de la ferma sau din gospodarie. Bena rabatabila va permite sa manipulati cu mai multa usurinta incarcaturile grele, mai ales atunci cand vine momentul sa descarcati. Indiferent de teren, de incarcatura transportata sau de inclinatia terenului, frana manuala de parcare ofera certitudinea ca vehiculul ramane stabil. Poate fi adaugata si ca accesoriu pe majoritatea side-by-side-urilor Can-Am Traxter.

Cu un cuplu de top in clasa din care fac parte, motoarele Rotax sunt silentioase si eficiente. SxS-urile HD7, HD9 si HD10 impresioneaza prin avansuri tehnice multiple si confortul sporit la pilotare. Motorul din dotarea lui Traxter vine cuplat la o cutie CVT moderna.

Conceput special pentru sarcini utilitare dificile, Can-Am Traxter ofera o capacitate de remorcare de 1134 kg. Modelele Traxter 6x6 ofera capacitate de remorcare de top in industrie, de 1360 kg.

Spatiul de stocare generos este inca un avantaj detinut de noile vehicule Can-Am Traxter. Cutia de unelte detasabila va permite sa pastrati uneltele in siguranta. Exista spatiu de depozitare sub bord si sub scaunul pasagerului - compartimentul este detasabil si waterproof. Portbagajele permit o capacitate de incarcare de 793.8 kg.

Cockpit intuitiv, confortabil, cu vizibilitate imbunatatita. Scaunul pilotului este ajustabil, iar scaunul pasagerului poate fi rabatat.
Experienta de riding este imbunatatita si prin dotarea cu display digital 7.6 inch cu tastatura, permitand accesul facil la toate informatiile necesare calatoriei.
Setup inovativ al suspensiei. Suspensia cu brat dublu in A pe fata si suspensia spate TTA de la modelele HD10 contribuie la stabilitate crescuta, un raspuns promt si rezistenta sporita. Unele modele au garda la sol 15 inch.
Transmisia PRO-TORQ CVT si tractiunea selectabila Turf Mode / 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil pe fata Visco-Lok† QE contribuie la un transfer optim al puterii la sol. Cutia PRO-TORQ CVT de pe modelele HD9 si HD10 ofera racire imbunatatita si protectie electronica pentru curea pentru a garanta o durata de viata mai lunga.
Acoperis audio - noul sistem de sunet waterproof este disponibil optional si consta in 6 difuzoare cu compatibilitate Bluetooth, LED-uri multicolore, amplificator RMC si receptor audio JL.
Lineup-ul Traxter Limited aduce pe langa cabina cu scaune confortabile si sistem AC (incalzire, ventilatie, aer conditionat, controlul temperaturii).

Te-ar putea interesa si:

2023 Can-Am Outlander X MR 700

Outlander X MR 700 - cel mai accesibil ATV de noroi de pe piata. Construit sa dureze, cu inginerie atent gandita pentru a se descurca in conditii solicitante si in zone cu noroi inalt. Pe lista de caracteristici cheie ale acestui ATV Bombardier se nu...

CITESTE MAI MULT