ATV Can-Am Outlander 6x6

ATV Can-Am Outlander 6x6

30.06.2021

Putere, libertate, confort si versatilitate. Le puteti avea pe toate. Cu cat mai grea sarcina, cu atat mai bine se vor descurca ATV-urile din gama Can-Am Outlander 6x6!

Incepand cu cel mai mic model al lineup-ului, Can-Am Outlander 6X6 450 T Flat Bed '20 si pana la modelul de 976cc in varianta MAX sau cu pachet  Pro+, fiecare ATV Bombardier cu tractiune pe 6 roti vine echipat cu: motor Rotax V-twin, on-demand real six-wheel drive, cutie de viteze CVT cu treapta de viteza extra low L-gear cu sistem standard de franare a motorului, suspensie fata double A-arm cu drive control geometry, suspensie spate TTI, Visco-Lok QE, anvelope radiale ACT Carlisle, troliu Warn 1361 kg cu ghidaj rola, bull bar fata, Tri-mode Dynamic Power Steering DPS, dual level cargo box cu accesorii modulare, sistem antifurt DESS Digitally Encoded Security System, doua proiectoare, reflectoare si lumini spate si stopuri.

ATV-ul aduce tractiune pe 6 roti pentru muncile grele, dar si pentru distractie. Noul Can-Am Outlander 6x6 este construit sa fie un adevarat erou heavy-duty, iar motorul Rotax V-twin va va transporta in siguranta catre orice destinatie sau sarcina solicitanta.

Pachetul T3 aduce: doua lampi pozitie fata + flashers, extra lumina spate / stop + flashers, carlig de remorcare, oglinzi, spatar scaun pasager.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Arad

Te-ar putea interesa si:

2023 Can-Am Outlander PRO, un ATV de incredere pentru orice sarcina

Outlander PRO este una dintre cele mai noi aditii in familia de ATV-uri Bombardier si ofera capacitati crescute in plan utilitar, fiind in egala masura si un partener de recreatie pe care te poti baza pentru o aventura memorabila pe drumuri off road ...

CITESTE MAI MULT