2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R este un snowmobil de top conceput sa acopere distante lungi in conditii extreme si menit sa cucereasca cele mai dure trasee pentru a furniza aventura nelimitata. 

In postura de explorator, acest snowmobil BRP Lynx bifeaza toate cerintele pasionatilor. Platforma Radien2 ofera ergonomie superioara si cea mai recenta tehnologie in industrie. Amortizoarele KYB PRO 46 HLCR Kashima imblanzesc orice teren. Puterea motorului Rotax este legendara si se pune in slujba tuturor entuziastilor riding-ului pe intinderi mari de zapada si in zone montane inalte. 

Modelul Xterrain RE 900 ACE Turbo R Ice Cobra 1.6 E.S. w/ 10.25 in. Touchscreen vine cu doua optiuni de culoare: Viper Red / Black, Platinum Silver Satin / Black. 
Disponibil Spring Only. 


Snowmobilul crossover Xterrain RE 900 ACE Turbo R prezinta o combinatie unica de performanta, durabilitate si caracteristici standard gandite pentru aventura si pentru a depasi orice provocare in aprigele conditii arctice. Pentru Xterrain, imposibilul devine posibil. Senila 3700 mm si puterea generata de motorul Rotax supraalimentat livreaza performanta oricand este nevoie. Snowmobilele Lynx Xterrain au o dubla natura: de salbaticiune din tinuturile indepartate pe care le colinda sau de companion de calatorie sofisticat, echipat cu suspensie de inalta performanta si ergonomie realizata pentru pilotare activa. Ergonomia de prima clasa ii permite riderului sa aiba parte de calatoria de vis. Proiectat pentru anduranta si dotat pentru aventuri pe distante mari. 

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Renegade X MR 650 & 1000R

2024 RENEGADE X MR 650 este un ATV sportiv construit pentru Trail si performanta, echipat cu dotari specifice pentru riding si racing prin noroi si apa adanca. Se distinge prin schema atractiva pe culorile gri cu galben-neon (Catalyst Gray/Neo-Yellow...

Citeste mai mult