2021 Can-Am Renegade X mr 1000R

18.01.2021

Renegade X mr 1000R - cel mai puternic ATV de noroi din familia Can-Am! Renegade X mr 1000R dezvolta pana la 91 cai putere si a fost construit pentru aventura extrema pe cele mai noroioase terenuri. Cu suspensii de ultima generatie si diferentialul frontal Visco-4Lok, Renegade rescrie regulile jocului.

Un avantaj major al pilotarii in saua lui Can-Am Renegade X mr 1000R este tractiune crescuta pe portiunile cu noroi si apa adanca, o caracteristica datorata echiparii cu primul diferential blocabil gandit sa impinga limitele, Visco-4Lok. Usurinta utilizarii, tractiunea 4wd si agilitatea sporita au ca rezultat un vehicul 4x4 de teren invincibil in noroi. Cele mai importante atribute tehnice ale modelului ATV Bombardier de fata consta in motorul Rotax 976 cc V-twin, snorkel si racire cu lichid, suspensii cu brat dublu in A si bascula pe fata si independenta pe spate, amortizoare Fox de ultima ora, frane pe disc, la care se adauga jantele 14-inch din aluminiu cu beadlock, anvelope de noroi ITP Cryptid si multiple dotari standard: servodirectie DPS, control electronic al acceleratiei iTC, aparatori de noroi, scut de protectie, ghidon gandit special pentru curse prin noroi, protectii fata si spate, anti-furt, troliu 1587 kg, display digital 4.5-inch.

Modelul disponibil cu optiunea de culoare negru-verde (Manta Green) beneficiaza de moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil frontal Visco-Lok† QE. Modelul cu schema de culoare pe galben (Neo Yellow) dispune de tractiune 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok†.