ATV-ul Renegade primeste optimizari in sezonul 2020

05.07.2019

Daca esti fan al sporturilor off road, cu siguranta nu iti sunt necunoscute ATV-urile Can-Am Renegade. Constructorul canadian ne tenteaza cu propuneri atractive de ATV-uri ideale pentru pilotare agresiva si in sezonul 2020. Noul lineup a fost gandit sa multumeasca orice exigente din partea utilizatorilor pretentiosi care nu fac rabat de la calitate.

Modelul standard Renegade vine in variantele cu motorizare Rotax V-Twin de 570 si de 850 si poate livra pana la 48 cp, respectiv 78 cai putere. Ca noutate, suspensia fata dispune de brat dublu optimizat, iar versiunea de 850cc foloseste amortizoare reglabile FOX 1.5 Podium perfect calibrate pentru a contribui la un raspuns prompt si la manevrabilitate in orice conditii, atat la rularea cu viteza mare, cat si mica. Tractiunea si transferul facil al puterii la sol sunt atuuri pe care le veti descoperi de la prima plimbare pe traseu.

Sa te mentii in varf inseamna pentru inginerii de la Can-Am o abordare inovatoare. Tehnologia implementata la nivelul sasiului alaturi de noul cadru SST G2+ (Surrounding Spar Technology), unic in industrie, sunt inovatii care consolideaza pozitia BRP. Confortul pilotului este imbunatatit ca rezultat al geometriei optimizate, iar durabilitatea este sporita. ATV-urile Can-Am Renegade 570 si 850 au aceeasi schema de culoare si in sezonul 2020 - Sunburst Yellow.