Cateva recomandari de accesorii ATV pentru vanatoare

31.08.2015

Daca ati achizitionat recent un ATV pentru vanatoare sau va ganditi sa faceti acest lucru, va vor fi necesare cateva accesorii specifice acestei activitati. Cos de transport Anexand un cos in spatele ATV-ului veti simplifica modul in care transportati echipamentul. Hainele in care veti vana nu vor mirosi a gaze de esapament; nu uitati ca animalele au un miros foarte dezvoltat si se vor indeparta daca va simt. Cutie pentru arma Transportati in siguranta arma montand o cutie speciala in care sa o depozitati. Este mai practic si mai sigur decat sa o tineti pe genunchi sau sa o atarnati in pe spate.

Troliu Troliul este un element de prima importanta. Poate nu-l veti folosi des, dar este de ajuns sa va impotmoliti o data in noroi ca sa fiti fericit ca il aveti. Daca producatorul vinde un troliu care se potriveste modelului de ATV pe care il aveti, cumparati-l pe acela. Desi ar fi putin mai ieftin sa cumparati unul ulterior, va fi mai dificil de instalat si ar putea sa nu se potriveasca perfect.

Remorca pentru vanat O remorca speciala pentru a incarca vanatul va va ajuta sa-l transportati in siguranta atunci cand aveti noroc la vanatoare. Aceste remorci sunt cam de aceeasi latime ca ATV-ul si ar trebui sa se incadreze pe orice poteca pe care treceti cu acesta. Sistem GPS Chiar daca aveti o harta cu zona in care se desfasoara vanatoarea, este bine sa aveti si un sistem GPS montat pe ghidon. Pentru siguranta, nu-l consultati din mers, ci doar cand ATV-ul este parcat.