Promotie de sarbatori: achizitioneaza un ATV Can-Am si primesti gratuit o lama de dezapezire!

10.12.2015

Promotiile de Craciun au sosit, valabile intreaga luna decembrie! La achizitionarea oricarui model de ATV Can-Am BRP din oferta *) primiti gratuit o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 (latime de 132 cm) cu adaptoare!

Compania canadiana BRP se preocupa mereu pentru a gasi modalitati inedite si eficiente sa va puteti bucura de experienta unei aventuri extreme sau de o mana de ajutor in activitatile utilitare alaturi de redutabilele ATV-uri Can-Am, propunandu-si in fiecare an sa ramana liderul de performanta al industriei powersports cu cele mai recente tehnologii si dotari de top.

In lineup-ul 2016 de ATV-uri, BRP a adus o serie de modificari semnificative in diverse privinte, incepand de la noile motoare Rotax, cu putere si cuplu crescute semnificativ, o tractiune imbatabila, o manevrabilitate sporita, asistenta pentru variatia de acceleratie imbunatatita deasemenea, pana la outfit-uri noi, scheme grafice si de culori, care includ oficial Mossy Oak Hunting Edition, outfit-ul de camuflaj realizat de compania Mossy Oak, oferind si noi modele, satisfacand astfel gusturile si nevoile diferitelor categorii de utilizatori.

Fiecare model de ATV Can-Am beneficiaza de noile motoare Rotax, 570, 850, 1000R, cu capacitate cilindrica crescuta fata de versiunile anterioare (500 la 570, 800 la 850), cu o crestere semnificativa de putere si cuplu (intre 7 si 9%) si cu modificari de structura menite sa imbunatateasca performantele fiecaruia.

Motorul Rotax 570 de 48 cp – 48 HP Rotax 570 doteaza modelele noi Outlander si Outlander L, cu racire cu lichid, singurul V-Twin in clasa sa, cu 8 valve si care e destinat dominarii totale in clasa 500-600cc. Pistoane mai mari, cursa mai lunga (ce presupune cuplu mai puternic), o conectare mai mare a axului care creste puterea cu 2 cp si la fel, creste cuplul cu peste 9%, aceasta e reteta celui mai performant motor din clasa sa, la ora actuala.

Rotax 850 de 78 cp V-Twin cu racire cu lichid, de asemenea va fi un motor lider in clasa sa, oferind cu 9% mai multa putere (crescand cu 7 cp pentru 2016) si 7% crestere a cuplului, beneficiind de pistoane mai mari si imprumutand de la side-by-side-ul Maverick clapeta de acceleratie si cap motorul.

Motorul Rotax 1000R V-Twin de 89cp, cu racire cu lichid reprezinta cel mai puternic motor de ATV din familia Can-Am, fiind si el revizuit pentru linia 2016, capatand 7 cp suplimentari (crestere de 9%), cu pistoane noi si primind la randul sau dotarile motorului Maverick in privinta cap motorului si a clapetei de acceleratie.

Modelul nou nout Outlander L X mr 570, cel despre al carui motor vorbeam mai sus ca fiind cel mai puternic al clasei sale, e bazat pe Outlander L 570 caruia i s-au adus o serie de imbunatatiri. Astfel, el devine un adevarat specialist al noroaielor, iar asta ne apare clar din dotarea cu anvelope de 28 de inci Maxxis Mudzilla, snorkel, radiator reasezat si multe alte componente, totul gandit pentru fanii curselor prin noroaie si mocirla.

Modelele, in cea mai mare parte a lor, sunt dotate cu rack-uri solide cu suprafata anti-derapanta, care pot fi montate si demontate foarte simplu, carenajul fiind prevazut cu margini si gauri in care acestea se pot fixa extrem de simplu si rapid. De asemenea, seile, respectiv scaunele, au facut obiectul cercetarii si proiectarii minutioase in scopul gasirii variantelor cele mai ergonomice, gandite in corelatie cu suporturile pentru picioare sau podelele, avand ca rezultat un confort perfect chiar in conditiile rularii pe suprafata accidentata, cu orice viteza si in orice conditii meteo, reducand oboseala si travaliul pilotului. Toate modelele liniei 2016 sunt dotate cu revolutionarul sistem anti-furt D.E.S.S.™ - Digitally Encoded Security System bazat pe un micro-cip integrat cu un cod aferent in modulul de control al motorului.

De asemenea, fiecare dintre clasele lineup-ului 2016 de ATV-uri Can-Am, de agrement, utilitare sau mixte, ofera pe langa cele 4 variante de motorizare si 5 pachete de echipare: Base, DPS, XT, XT-P si LIMITED. Cele mai multe dintre modelele acestui lineup pot fi regasite si in oferta noastra.

Odata cu venirea iernii, detinatorii de ATV-uri pot sa isi adapteze vehiculul astfel incat sa aiba un real ajutor in acesta, in operatiunile de dezapezire. In oferta promotionala, la achizitionarea unui model ATV Can-Am*), veti primi gratuit o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 cu adaptoare, avand lungimea de 132cm si inaltime mai mare pentru o capacitate de deszapezire superioara. Realizate din polietilena, lamele Shark Snow Plow 52, au o structura durabila, greutate redusa, fiind prevazuta cu un sistem de montare cu arcuri de amortizare care reduc impactul atunci cand se lovesc obiecte dure. Desi destinatia principala a acestor lame o reprezinta dezapezirea, acestea se pot utiliza si in afara sezonului hibernal, pentru nisip, pamant sau pietris, reprezentand o achizitie inteleapta.

Asadar, va asteptam cu promotia de sarbatori: la achizitionarea unui ATV Can-Am veti primi gratuit o lama de dezapezire. Contactati-ne pentru oferta completa.

 

*) Urmatoarele modele: 2016 Can-Am Outlander L MAX 570 DPS, 2016 Can-Am Outlander MAX 850 XTP, 2016 Can-Am Renegade 1000R X XC si 2016 Can-Am Outlander MAX 1000R LTD nu fac obiectul acestei promotii. Aceste patru modele se afla intr-o alta promotie, la achizitionarea carora NU se ofera lama de dezapezire.