Parteneriat Can-Am BRP - DragonFire pentru familia Defender

15.11.2016

La sfarsitul saptamanii trecute, Can-Am BRP a incheiat un parteneriat special cu renumita companie DragonFire, specializata pe produse si componente aftermarket pentru vehicule offroad ATV si side-by-side, prin care in 2017 aceasta va furniza o serie de componente proiectate si destinate special pentru UTV-urile familiei Defender, deja celebrele vehicule utilitare.

Am intentionat sa adaugam si mai multa versatilitate liniei de side-by-side-uri utilitar-recreationale Defender, prin aducerea accesoriilor autentice DragonFire, menite sa personalizeze vehiculele dupa dorinta, a declarat Allen Bernais, manager produse powersports, Accessories & Riding Gear la BRP. DragonFire are in spate ani intregi de cercetare si dezvoltare a solutiilor inovatoare, iar pasiunea si entuziasmul lor s-a potrivit perfect cu pasiunea si entuziasmul Can-Am BRP, ceea ce il face un partener ideal pentru dezvoltarea accesoriilor pentru familia Defender a noastra."

La randul sau, Megan Dible, manager de vanzari si marketing DragonFire a adaugat: Componentele noastre sunt proiectate si realizate sa fie foarte usoare, fara sa sacrificam catusi de putin puterea, rezistenta si durabilitatea. Impartasim aceleasi obiective ca ale Can-Am BRP de a oferi produse dure, capabile si nu in ultimul rand, inteligente. Accesoriile noastre sunt realizate pe baza de insurubare, care permite adaugarea unei protectii serioase si a pastra stilul, fara taieri sau suduri.

Printre produsele exclusive DragonFire disponibile pentru side-by-side-urile Can-Am Defender din gama 2017 sunt benele cu bare roll, bare de protectie fata si spate, protectie Exo-Frame fata si spate, glisiere laterale si suporturi de rezerva, toate in optiuni de culori negru sau Squadron Green.

Detaliate, aceste componente ar fi:

Bed Roll Bars (bene cu tuburi de otel) realizate din tuburi de otel cu diametrul de 4,4 cm si finisaj durabil acoperit cu un strat protector, care protejeaza cabina de incarcatura gazduita in ele si baza pentru instalarea suportului de anvelope.

Bare protectie fata si spate fabricate din tuburi de otel cu diametrul de 3,8 cm, cu finisaj durabil si strat protector, care asigura o protectie suplimentara. De asemenea, comporta placi de montaj integrate pentru bara dublu suprapusa de faruri cu LED.

Protectie Exo-Frame fata si spate construite din tuburi de otel cu diametrul de 3,8 cm, care acopera partea fata-colt (inclusiv farurile), plus partile laterale, avand puncte de montare ce permit instalarea unei protectii tip cusca; e necesara pre-instalarea barei de protectie si se vand in perechi.

Modelele se pot comanda deja de la sfarsitul acestei luni direct de pe site-ul oficial al Can-Am BRP, dar si de pe site-ul DragonFire.