Maverick X3, pe podium la Dakar 2021

18.01.2021

Din 2017, Maverick X3 si-a adjudecat victoria in numeroase raliuri off road gratie durabilitatii exceptionale. In ultimii doi ani, primii 10 finalisti au pilotat SSV-ul Maverick X3 si s-au intrecut pret de 100000 mile off-road in douasprezece zile.


A 4-a victorie consecutiva

CAN-AM OFF-ROAD MAVERICK X3 a castigat Raliul DAKAR RALLY pentru al 4-lea an consecutiv, in ciuda concurentei.


BRP si vehiculele Can-Am Off-Road au reusit sa castige pentru a patra oara la rand competitia Dakar Rally (2018–2021), obtinand primele 11 locuri in clasament. Impreuna, riderii Maverick X3 au acoperit 114,024 mile (183,504 km) in raliul din acest an, reusind o performanta istorica.

Primii la categoria de vehicule usoare (Lightweight Vehicle) si in clasa Side-by-Side au fost riderii Francisco López (Chile) si Juan Pablo Latrach Vinagre (Chile) led home a train of Maverick X3 racers. Cu o ruta complet noua, Raliul Dakar 2021 desfasurat in Arabia Saudita a creat cateva momente dramatice si provocari constante pentru fiecare concurent, chiar si pentru cei de pe podium.

„Multa munca si pregatiri sunt necesare pentru a castiga Dakar-ul, insa victoria nu poate fi obtinuta fara vehiculul potrivit: Can-Am Maverick X3. Bestia poate face fata oricarui obstacol si ca pilot te poti baza sa depasesti situatiile critice, indiferent ca terenul de joaca este cu nisip, stanci sau noroi. Dakar este despre adaptabilitate, iar Maverick X3 furnizeaza combinatia perfecta de viteza, manevrabilitate si performanta pentru a castiga acest raliu”.