Can-Am Maverick Sport DPS 1000R 2021

09.03.2021

Pe segmentul de SxS-uri cu latimea 60-inch se afirma o serie de modele impresionante la nivel tehnic, iar Maverick Sport DPS 1000R este unul dintre acestea. Cheia succesului o constituie stabilitatea si versatilitatea in conditii diversificate.

Can-Am Maverick Sport DPS 1000R te poarta oriunde te cheama aventura!
Multumita sistemelor electronice avansate de control la pilotare, acest side-by-side Bombardier ofera performanta maxima, control fara egal si confort inalt pe drumuri off road. In ciuda puterii de care da dovada, modelul de fata SSV Can-Am este deosebit de usor de pilotat si manevrat prin dotarea cu servodirectie DPS (Dynamic Power Steering). Inginerii BRP au proiectat un vehicul 4x4 de teren capabil sa infrunte provocarile traseelor montane, cu sectiuni inguste, accidentate sau cu teren variabil.

Desi latimea de 60-inch este populara, nu exista foarte multe oferte in categoria sport care sa combine manevrabilitatea cu viteza, un criteriu dupa care se ghideaza cei mai multi pasionati de senzatii extreme.

Motorul Rotax V-twin, 976cc ofera 100 cai putere si vine cuplat la o cutie Quick Response System CVT, cu aer ventilat si protectie electronica a curelei de transmisie. Modurile selectabile 2WD/4WD, diferentialul spate blocabil, suspensiile moderne si franele puternice completeaza pachetul standard. Cockpitul este suficient de incapator si poate acomoda confortabil un coechipier, astfel incat distractia pe traseu va fi intotdeauna la cote maxime!

Concluzie: cand vine vorba de performante de top, in fruntea listei regasim cel mai adesea lineup-ul de SSV-uri Can-Am Maverick. Un rival redutabil pe segmentul de side-by-side sport cu latime 60-inch este Can-Am Maverick Sport DPS 1000R, disponibil si cu omologare T.

Caracteristici specifice pentru omologare T: claxon, faruri si lampi de pozitie, oglinzi, carlig pe bara de protectie din metal.