Post Image

Linia de accesorii Dragonfire "Race Pace" pentru UTV-uri

Dragonfire se afla de ceva vreme in industria UTV-urilor si a devenit repede un producator consacrat de accesorii pentru acest tip de vehicule. Linia Race Pace contine accesorii modulare pentru nenumarate tipuri de UTV-uri; odata instalate, acestea imbunatatesc capacitatea de protectie si puterea vehiculului si, de ce nu, il fac sa arate mai bine.

Flying V-Bar

Aceasta bara in forma de V impiedica obiectele voluminoase sa patrunda in cabina UTV-ului si face structura cabinei mai rezistenta. Se potriveste modelelor Can-Am Maverick si Commander si este disponibila in mai multe culori, pentru a se asorta cu fiecare model.

racepace-flying-v-bar-for-maverickcommander_1

Backbones

Alt produs functional, dar si aspectuos, este sistemul Backbones, disponibil, si el, pentru numeroase modele de UTV-uri. Acesta are menirea de a oferi mai multa siguranta si rezistenta cabinei in caz ca v-ati rasturna.

racepace-backbones-for-maverick-2-seat-models_1

Front and Rear Smash Bumper

Pentru a tine tot sistemul de bare fixat, este nevoie sa instalati si bara de protectie spate, iar bara fata nu poate lipsi, fiind unul dintre cele mai importante accesorii pentru siguranta rularii. Bara de protectie fata se poate folosi si in combinatie cu un troliu, daca achizitionati si kitul special de fixare pentru acesta.

racepace-rear-smash-bumper-for-maverick_3

racepace-front-bash-bumper-for-can-am-maverick_1

Toate produsele sunt fabricate in S.U.A., ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea lor.
07.09.2015