Ghid de setare a suspensiei la ATV-uri

09.09.2015
Post Image

Pe internet a aparut mai nou o serie de clipuri lansate de Yamaha in colaborare cu o publicatie britanica de profil. Prin intermediul acestor clipuri sunt prezentate diferite sfaturi pentru utilizarea corecta a ATV-ului dumneavoastra, iar in cele ce urmeaza o sa urmariti cateva trucuri utile pentru setarea corecta a suspensiei.

In caz ca nu stiati, o setare corecta a suspensiei adaptata la conditiile specifice de drum va poate oferi o tractiune si manevrabilitate ceva mai buna. La toate acestea se mai adauga si o amortizare mai eficienta. Pentru a va bucura de eficientele maxime ale ATV-ului, fiecare detaliu conteaza iar sistemul de suspensie este un factor deosebit de important intrucat poate afecta performantele si functionarea optima a vehiculului dumneavoastra.

Majoritatea proprietarilor de ATV-uri cu suspensie reglabila cred ca setarea suspensiei este un lucru complicat, insa se inseala. In clipul de mai jos o sa va prezentam cativa pasi de urmat si criteriile de care trebuie sa tineti cont pentru a va putea bucura de o calatorie confortabila. Multe dintre ATV-urile sportive dispun de setari ale suspensie pentru pre-incarcare, insa sunt modele mai performante ce va ofera posibilitatea reglarii suspensiei si in ceea ce priveste viteza de compresie si cea de revenire a amortizoarelor.

Mai multe detalii o sa gasiti in videoclipul ce urmeaza :

  • write my college essay for me http://dekrtyuijg.com/

    Nicely put, Thanks a lot.

  • Lasa un comentariu