Producator

Pentru mai multa siguranta si/sau confort in timpul conducerii de ATV, UTV si motociclete, pilotii pot alege sa foloseasca diverse echipamente de protectie. Exista o gama nelimitata de echipamente ATV si echipamente moto pe piata, din care cele mai des utilizate sunt: geci, casti, cizme, manusi, armuri pentru corp si articulatii si ochelari.

Castile moto sunt fabricate cu 2 straturi: exterior dur si interior moale, care impreuna lucreaza pentru a imprastia, respectiv absorbi energia impactului in cazul unui accident. Exista 3 tipuri de casti: full-face, open-face si flip-up. Castile flip-up se diferentiaza prin posibilitatea bascularii portiunii care protejeaza mandibula, astfel transformandu-se intr-o casca open face. Gecile sunt de obicei fabricate din piele sau materiale speciale, de inalta rezistenta, precum cordura sau Kevlar si sunt captusite cu un material gros in dreptul coatelor, coloanei vertebrale si umerilor. Manusile se gasesc de cele mai multe ori din piele sau Kevlar, cu intarituri care protejeaza oasele mainii. Cizmele, in special cele de curse, pilotare sport sau competitii, includ intarituri in zonele gleznelor si degetelor. Multi piloti folosesc ochelari de protectie care reduc disconfortul produs de curentii de aer sau factorii de mediu la viteza mare. Si, nu in ultimul rand, multi rideri opteaza pentru utilizarea "armurilor" - platose, cotiere, genunchiere sau bluze cu intarituri cu protectie completa pentru torace, coloana vertebrala si brate.

ATV-Bombardier.ro comercializeaza toate tipurile de echipamente ATV UTV si echipamente pentru motociclisti: impermeabile, cizme, geci, casti, manusi, pantaloni, bluze, centuri elastice, cotiere, genunchiere, ochelari, armuri, cagule, imbracaminte barbati si femei, incaltaminte si genti. Va stam la dispozitie pentru consultanta privind alegerea celui mai potrivit tip de echipament in functie de vehiculul si stilul dumneavoastra de pilotare si cu cele mai bune preturi din tara. Va invitam sa explorati magazinul nostru si sa ne contactati pentru orice informatii sau daca aveti nevoie de un sfat. Va asteptam cu prietenie!