Riderii Can-Am, pe podium la raliul Dakar 2022

19.01.2022

Riderul Can-Am Factory, Austin Jones, impreuna cu copilotul sau, Gustaveo Gugelmin, au incheiat raliul Dakar 2022 cu cel mai bun timp in categoria T4. Gerard Farrés a terminat cursa al doilea, iar Rokas Baciuska a ajuns la linia de finis al treilea!
In categoria T3, riderii de SSV-uri Can-Am modele Maverick X3 au cucerit locul I si II si podium. Francisco Lopez si coechipierul sau, Juan Pablo Latrach Vinagre au urcat pe pozitia fruntasa, urmati de Sebastian Eriksson si Wouter Rosegaar.

Brandul Can-Am Off-Road al BRP continua sa isi impuna dominanta globala in curse, obtinand pozitii de top in doua categorii diferite la renumitul raliu Dakar din Arabia Saudita. Victoriile consolideaza cel de-al cincilea titlu in acest campionat considerat cea mai dura cursa off-road din lume.

In categoria T3, unde participa vehicule prototip construite de producatori specializati, pilotii Can-Am s-au clasat pe locurile 1 si 2.

Raliul Dakar 2022 a acoperit aproximativ 8400 km pe un traseu tehnic, extrem de provocator. Riderii au avut de infruntat obstacolele canioanelor, dunelor si zonelor stancoase. 

Riderii Can-Am au fost sustinuti de South Racing Can-Am, cu un personal compus din 150 de persoane care s-au ocupat de tot, de la mecanica la logistica, pentru a-i ajuta pe cei peste 21 de piloti ai side-by-side-urilor Can-Am Maverick X3. Vehiculele Can-Am construite de South Racing au inregistrat un succes de 100% la Dakar Rally, si au castigat la categoria side-by-side in fiecare an incepand cu 2018.

Disponibil in toate reprezentantele Can-Am din lume, SSV-ul 2022 Maverick X3 este conceput sa ofere performanta extrema. Indiferent de traseul ales, Maverick X3 reuseste sa se ridice la inaltimea celor mai mari exigente, fie ca este vorba de o competitie sportiva sau de plimbari de agrement.