Cyclops 360° Panoramic HD Video Camera pentru iubitorii de aventura pe un vehicul Can-Am BRP

22.12.2016

In vara, atunci cand se lansa lineup-ul 2017 Can-Am BRP, erau anuntate si cateva parteneriate interesante, unul dintre acestea cu Cyclops Gear. PAC - Divizia de accesorii, echipamente si componente a BRP a lansat la inceputul lunii decembrie o camera foto portabila HD foarte performanta, creata pentru iubitorii de aventuri off-road, ce doresc sa-si imortalizeze experientele pe pamant, zapada sau in noroi: CYCLOPS 360° Panoramic HD Video Camera. Deci iata cum parteneriatul cu Cyclops Gear se materializeaza intr-o camera portabila de mare performanta, ce poate fi gasita acum in catalogul dealer-ilor BRP din SUA si Canada, probabil ca la inceputul anului 2017 si in Europa.

Camera CYCLOPS 360° are in componenta lentile verticale cu deschidere de 220 de grade, reusind capturarea unei panorame impresionanta si imprejmuirile sale, fiind o optiune serioasa de luat in considerare pentru toti entuziastii off-road. Atunci cand camera este fixata de vehiculul BRP preferat, de exemplu un Can-Am Defender XT HD 10, camera HD functioneaza cu o perspectiva de 360 de grade pe orizontala, care surprinde peisajele parcurse asa cum nu o fac multe camere de pe piata.

Car mode, o functie extrem de intuitiva, va permite inregistrarea inteligenta si automata atunci cand motorul vehiculului, oricare ar fi el, este pornit sau oprit. In total, un numar de 16 moduri si efecte diferite, inclusiv intervalul de timp de inregistrare, inregistrare in bucla sau cu incetinitorul creeaza atat utilizatorilor experimentati cat si amatorilor o multime de optiuni pentru realizarea unei inregistrari de neuitat, atat cu calitatea pilotarii, cat si cu natura inconjuratoare. Aceasta camera furnizeaza rezolutii video de pana la 4K si 30FPS, plus fotografii de inalta calitate (16 megapixeli).

De asemenea, camera este rezistenta inclusiv in mediu umed si poate fi utilizata in apa, pana la 50 m adancime, daca va ganditi la utilizarea sa submarina. Fixarea de suport (casca, barele vehiculului etc.) se face magnetic, cu realizarea de imagini foto-video fara vibratii. De asemenea, se ofera si 10 suporturi de montare, daca e cazul pe custile side-by-side-urilor, pentru o mai buna fixare. Camera are o capacitate standard de 32 Gb, cu posibilitate de instalare a unui card de memorie 10 micro SD.

A fost pusa la dispozitia utilizatorilor si o aplicatie gratuita CG360 (disponibila pentru iOS si Android) si un software valabil pentru PC-uri, inclusiv pentru Mac-uri, permitand controlul de la distanta, dar si partajarea video, compatibilitate VR si multe altele.