Commander WS4 si WSS4 kit - iarna e ca vara in ATV/UTV

16.11.2015

Iarna se apropie rapid si daca unii se gandesc sa isi bage in hibernare ATV-ul sau UTV-ul, exista o serie de alti utilizatori entuziasti care nu vad in zapada un impediment si se pregatesc de aventuri hibernale extreme alaturi de vehiculul lor preferat. Exact in intampinarea acestora, renumita companie Kimpex ofera Commander WS4 si WSS4 kit, senilele destinate sa transforme ATV-ul sau UTV-ul in vehiculele ideale in orice conditii meteo.

WS4 si WSS4 sunt continuarea si dezvoltarea logica a seriei impresionante Commander, componentele senilelor fiind concepute pentru maximizarea tractiunii si fara sa fie sacrificata directia si manevrabilitatea pe toate tipurile de suprafete.

Kit-urile WS4 si WSS4 sunt destinate in primul rand suprafetelor acoperite cu zapada, insa in mod normal sunt kit-uri 4 season, putand fi utilizate pentru orice tip de suprafata dificila, noroi, nisip, pietris sau acolo unde e nevoie de performanta in tractiune.

Design-ul cadrului triunghiular a fost conceput sa ofere performanta si sa reduca eforturile de directie prin suprafata generoasa de contact cu solul. Cadrul tubular din otel de 2,5 inci (6,35 cm) ofera o durabilitate iesita din comun, indiferent de suprafata solicitanta. Kit-ul utilizeaza un boghiu dublu sigilat cu rulmenti in loc de o sina conventionala si un sistem HD Tensioning care nu numai ca mareste longetivitatea, dar mai ales mareste usurinta de intretinere, un factor foarte important in utilizarea intensa.

Cu un profil agresiv si o suprafata de flotatie mare, cu dintii de 25 mm fata si 33 mm pe spate, cu paleti centrali optimizati pentru aderenta pe zapada conectati la roata din fata ca sa depaseasca obstacolele, ofera o garda la sol mai inaltata cu peste 1 inch fata de concurenta.

In principiu, Commander WS4 si WSS4 sunt kit-uri care se potrivesc majoritatii modelelor de ATV si UTV de pe piata, insa e important ca inainte de achizitonare sa se verifice compatibilitatea cu modelul detinut si daca acestea au sisteme de imbinare compatibile.