Noutati pentru fanii Renegade

28.08.2018

De curand, producatorul din Canada a dezvaluit gama de ATV-uri Can-Am Renegade 2019. Familia Renegade nu este necunoscuta riderilor pasionati de intreceri cu ATV-uri sportive de inalta performanta, astfel incat va propunem o incursiune succinta in fisa tehnica a noilor modele.

In primul rand, merita mentionat ca exceptand servodirectia, toate variantele Renegade Base detin un pachet complet de dotari.

O particularitate a liniei Renegade 2019 o constituie cele 3 optiuni de motor. Mai precis, ATV-urile de talie mare ca de pilda 850 sau 1000R sunt bazate pe motoarele Rotax V-Twin de 850cc, 78cp si respectiv 1000cc, 91cp. Totodata, mai este disponibila si versiunea 570cc cu 48cp.

Ca deosebire fata de modelele anterioare, noile ATV-uri Renegade base se caracterizeaza prin prezenta a noi brate duble A arcuite pe fata cu geometrie dive control si cursa de 233mm. Mai mult de atat, inginerii Can-Am au instalat pe spate noua suspensie TTI (Torsional Trailing arm Independent) care ofera o cursa de aproape 254mm si are rol in eliminarea instabilitatii in timpul articularii pe traseu. In continuare, amintim echiparea cu amortizoare Fox Podium 1.5. Fara exceptie, modelele Base sunt prevazute din fabrica cu jante din aluminiu de 12 inch imbracate in anvelope de 25 inch ITP ATR Holeshot.

In ceea ce priveste transmisia, aceasta este una automata CVT cu tractiune selectabila 2WD/4WD si aduce diferential autoblocant fata Visco-Lok.

 

 

Pentru marea majoritate a celor care opteaza pentru ATV-uri 4x4 sport de inalta performanta, distractia este factorul care primeaza.
Modelele Can-Am Renegade X xc au fost dintotdeauna distractiv de pilotat si acum sunt disponibile in 2 variante de motorizare - 850cc/78cp si 1000cc/91cp.

Acestea au in comun echiparea cu modernele Rotax-uri V-Twin, astfel incat ii aduc mai aproape de victorie pe amatorii de intreceri si competitii de profil.

Noile Renegade X xc 2019 detin amortizoare ajustabile Fox Podium 1.5 RC2 Piggyback, probabil cele mai performante din dotarea unor modele de serie. Seria de optimizari continua cu noi brate duble A arcuite fata cu geometrie dive control (cursa de pana la 233mm) la care se adauga bara stabilizatoare pentru un bun control la efectuarea de manevre agresive.

In cazul ATV-urilor Renegade X xc, inginerii Can-Am au optat si pentru servodirectia Tri-Mode DPS cu 3 moduri (Minimum, Medium si Maximum) care ii permite riderului sa aleaga nivelul de asistenta in functie de traseu. Jantele din aluminiu de 12 inch beadlock si pneurile 25 inch ITP Holeshot ATR longevive si aderente contribuie la un look agresiv al vehiculelor Renegade X xc.

Gama de modele Can-Am Renegade / X xc 2019 va fi disponibila in curand si in oferta noastra, pe site-ul atv-bombardier.ro, sectiunea ATV. Urmariti-ne online pentru a afla ultimele noutati din lumea off road!