Post Image

Can-Am Maverick Sport 2019

BRP a introdus pe piata modelul Can-Am Maverick Sport, un UTV capabil de performante deosebite care se incadreaza in clasa Trail si se evidentiaza prin latimea de 60 inch (152.4 cm), favorabila calatoriei pe trasee inguste.

 Modelul Maverick Sport se bazeaza pe multe din inovatiile tehnice pe care le regasim in lineup-ul actual si continua sirul de UTV-uri Can-Am pe care producatorul a promis ca le va dezvalui la fiecare 6 luni, timp de 4 ani.

La sfarsitul lui aprilie, BRP a lansat doua pachete Can-Am Maverick Sport care utilizeaza aceeasi platforma de 60 inch, alternativa ideala pentru riderii care doresc sa exploreze trasee diversificate cu mai multa incredere.

Pachetele de baza (basic) si DPS se caracterizeaza printr-un design de exceptie, inovatii care reflecta performante notabile si mostenesc multiple trasaturi ale modelului Can-Am Maverick. Noile modele de UTV-uri Can-Am imbunatatesc experienta utilizatorului si asigura un plus de incredere in abordarea provocarilor si obstacolelor inerente deplasarilor in medii off road.

 „Noul Can-Am Maverick Sport este cel mai performant UTV pe care l-am dezvoltat pentru o pilotare sportiva in off road”, a declarat Bernard Guy din partea departamentului de strategie globala de produs. „Imbinand ingeniozitatea, puterea exceptionala livrata de motorul Rotax si manevrabilitatea si confortul de top, modelele Can-Am Sport sunt alegerea perfecta pentru riderii care nu se dau inapoi din fata provocarilor si aventurii autentice”.

Ambele modele, atat cel standard cat si cel cu DPS, au in componenta motorul Rotax V-Twin 75 cp 976cc. In schimb, modelul DPS 1000R model este disponibil in versiunea de 1000 cp cu cuplu ridicat.

Cele doua pachete sunt calibrate pentru pilotare sportiva, cu accent pe precizie, stabilitate si tractiune.

Modelul standard are o schema grafica pe alb, iar variantele DPS 1000 si 1000R sunt disponibile cu schema atractiva si vibranta Can-Am Red. In plus, versiunea DPS 1000R poate fi achizitionata si cu schema de culoare Sunburst Yellow. Exista peste 150 de accesorii optionale disponibile, astfel orice rider isi poate personaliza propriul UTV Maverick Sport in functie de necesitati si preferinte.

  
02.05.2018