Can-Am BRP va comercializa componente aftermarket S3 Powersports pentru modelele Defender

12.01.2017

Pana la solutionarea eternei controverse a fanilor, daca e bine sa achizitionezi sau sa colaborezi si sa sustii companii interesante, din nou a venit momentul unui anunt din partea BRP Can-Am care prezinta un proaspat parteneriat cu o companie specializata pe producerea de componente si accesorii aftermarket de inalta calitate, astfel ca si-a unit fortele cu S3 Powersporst in vederea comercializarii de componente destinate special side-by-side-urilor Can-Am Defender.

S3 Powersports nu reprezinta vreo companie impresionanta, dimpotriva, este o afacere de familie, insa animata de un spirit deosebit al aventurilor si activitatilor off-road, furnizand clientilor produse de inalta calitate, rezistente, practice si atractive, ajutand la personalizarea vehiculelor intr-o maniera aparte. Echipa mica si inimoasa a S3 Powersports a produs si pus la dispozitie, de-a lungul vremii, componente speciale pentru mud-riding si pentru experiente off-road extreme.

Can-Am Defender, pe de alta parte, pare sa fie side-by-side-ul utilitar-recreational cel mai complet din industrie, rod al maiestriei inginerilor si designer-ilor BRP, capatand o popularitate uriasa intr-un timp foarte scurt, de cand a fost lansata familia. Bazandu-se pe o putere ridicata, o versatilitate de exceptie si un raspuns imediat al nevoilor utilitare sau de agrement, Defender reprezinta o alegere de care se bucura fiecare utilizator in parte.

O lista intreaga de componente a fost pusa la dispozitie de Can-Am pe site-ul propriu http://store.can-am.brp.com/ dintre care vom aminti cateva. Bratele de suspensii A-arms fata, inaltate, ajuta la diminuarea pagubelor aduse in timpul rularii prin teren foarte accidentat. Bratele A-arms S3, care se vand in perechi, conserva calitatea rularii data de brand, plus raza de intoarcere, dar adauga o garda mai ridicata de la sol si o rezistenta mult sporita.

Intocmai precum barele de fata A-arms unghiulare, si barele A-arms spate ajuta la garda ridicata de la sol si protectia astfel fata de daunele cauzate de obstacole si teren accidentat. Fiecare brat a fost proiectat sa se potriveasca perfect cu suporturile de sasiu din fabrica, conductele de frana si utilizeaza bile cu articulatie si izolatii. De asemenea, sunt vandute in perechi.

Nerf Bars sau barele S3 Nerf sunt realizate din tuburi de otel de 3,8 cm diametru si au un finisaj durabil dat de o pulbere speciala. Aceste bare sunt montate in partea de jos a cabinei pentru a proteja plasticul inferior, fiind dezvoltate in special pentru cei care vor experiente in noroi cu un Defender. Nerf Bars nu afecteaza deloc garda de la sol, oferind totodata un acces imbunatatit in cabina sau in afara ei.

Proiectate special pentru cei care vor experiente extreme in teren accidentat dar si in noroi, S3 Powersports pune la dispozitia proprietarilor de Can-Am Defender un bumper fata si unul spate, de mare rezistenta si protectie. Bara de protectie fata, pe langa rolul de protectie sporita, permite detinatorilor sa monteze un troliu superior cu placa integrata de montare. La fel sta treaba si in spate, otel tubular de 3,8 cm, dura, cu spatiu pentru troliu, cu placa de montare integrata, la care se adauga puncte de remorcare, ancorare.

Asa cum aratam, componentele sunt integrate in site-ul de vanzari componente si piese al BRP, avand preturi pornind de la 400 de dolari, pret de catalog.