Can-Am BRP si DragonFire au incheiat un parteneriat cu privire la accesorizarea modelelor Defender

24.10.2016

DragonFire reprezinta probabil liderul aftermarket care ofera cele mai bune produse din industria side-by-side, oferind absolut orice pentru asemenea vehicule, de la suspensii, la exo-cadre, de la usi si parbrizuri, la bare de protectie, incorporand tehnologie superioara si inovatie. De partea cealalta, Can-Am BRP nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind liderul in industria powersports, cu o serie de produse de top an de an. Anul trecut, de exemplu, Can-Am a oferit Defender, un side-by-side de exceptie, profund utilitar, ajungand foarte rapid unul dintre cele mai bune vehicule din clasa sa.

Care e legatura dintre cele doua branduri? DragonFire va incepe un nou parteneriat cu Can-Am din 2017, avand ca subiect central impresionantul UTV Defender, care va primi o multime de accesorii de excelenta factura de la DragonFire. Aripi si caroserie, bare de protectie, exo-cadre de protectie, precum si multe altele vor intra in dotarea unui Defender care si-asa este unul din side-by-side-urile de top, prin componentele sale de fabrica.

Adaugati mai multa versatilitate si adaptabilitate liniei Defender de side-by-side-uri utilitare, dar si de agrement, utilizand componente autentice DragonFire pentru accesoriile Can-Am si veti avea un produs final grozav, a declarat Allen Bernais, Powersports Product Manager Accesories & Riding Gear la BRP. DragonFire are in spate ani de cercetare si dezvoltare a solutiilor inovatoare, iar pasiunea si entuziasmul lor se potriveste perfect cu BRP/Can-Am, devenind partenerul ideal pentru a dezvolta accesorii pentru Defender-ul nostru, a mai adaugat Bernais.

Componentele noastre sunt proiectate pentru a fi cu o greutate redusa, fara a sacrifica rezistenta, a declarat la randul sau Megan Dible, DragonFire Sales & Marketing. A continuat: Impartasim obiectivele BRP/Can-Am de a oferi produse dure, capabile si inteligente. Toate accesoriile noastre sunt insurubate, permitand adaugarea unei protectii speciale si stil pentru Defender-ul dvs. fara nici o taiere sau sudura.

Printre produsele exclusive DragonFire destinate Can-Am, disponibile pentru modelul 2017 Defender sunt barele cabinei si ale benei, barele de protectie fata si spate, protectia fata si spate Exo-Frame, carenaj si placi laterale, suporturi pentru cauciucurile de rezerva, toate disponibile in versiuni cromatice negru sau verde Squadron Green.

Bed Roll Bars sunt realizate din tuburi de otel de 4,4 cm diametru, cu finisaj durabil powdercoat, ajuta la protejarea cabinei fata de sarcina din bena, un aspect robust si perfect conturat sa se integreze in stilul Defender si necesitatea de a fi pre-instalat pentru suportul de anvelopa de rezerva. Suportul, care se vinde fara anvelopa, e format din tuburi de otel cu diametrul de 3,8 cm, fiind usor de montat pe bena.

Bare de protectie fata si spate tuburi din otel cu diametrul de 3,8 cm, cu finisajul powdercoat, ofera o protectie suplimentara frontala, de asemenea un aspect robust si potrivit cu stilul vehiculului, placi de montare integrate pentru bara de iluminare Double Stacked LED Light Bar (25 cm, de 60W) si pentru farurile rotunde de 10 cm, 2 x 25W.

Exo-cadrele de protectie fata si spate sunt realizate de asemenea din tuburi de otel durabile de 3,8 cm diametru, cu full front-corner si parte laterala de protectie, cu punct de montare care permite instalarea usoara la baza structurii cabinei, vandute in perechi.

Side Runners sunt structuri tot din tuburi de otel cu diametrul de 3,2 cm, cu finisaj powdercoat durabil, ce protejeaza partea inferioara a vehiculului fara a afecta garda la sol, plus cu un slot pentru montarea unei placi de otel de protectie.

Modelele vor fi disponibile de la inceputul anului 2017 si pot fi comandate de pe site-ul Can-Am.BRP.com, alaturi de multe alte accesorii exclusive pentru modelele Defender.