Can-Am Bombardier Spark Sea-Doo

14.02.2014

Spune-le salut noilor Spark Sea-Doo, ultimele ambarcatiuni descoperite. Plimbarile lungi pe apa impreuna cu familia vor fi o placere de zile mari. Visul tau de famile, multa distractie si voie buna pe apa se poate transforma de acum in realitate.

Printre multele caracteristici pe care le poseda fiecare Sea-Doo Spark in parte, intreaga gama Sea-Doo Spark vine echipata cu motor Rotax 900 Ho Ace, 90 CP, afisaj multifunctional cu 16 functii, ITC (control electronic al acceleratiei), D-Sea-Bel(sistem de reducere a zgomotului si a vibratiilor), cheie de contact cu microcip si dispozitiv plutitor, covorase antiderapante.

Dar asta nu e tot, pentru ca mai ai o multime de alegeri de facut! Poti alege un Sea-Doo Spark cu 2 sau cu 3 locuri, sau poti alege varianta Sea-Doo Spark IBR cu 2, respectiv 3 locuri. Varianta IBR (Intelligent Brake & Reverse) aduce in plus sistem de frana si marsarier.

Gama Sea-Doo Spark vine intr-o multitudine de culori jucause si vesele : Vanilla, Orange Crush, Pineapple, Bubble Gum, Licorice .

Cu atatea optiuni de personalizare si culoare, crearea ambarcatiunii perfecte pentru tine si familia ta este acum mai usoara ca niciodata!