Producator

Vehiculele tip ATV si UTV sunt vehicule off-road adaptabile si versatile a caror posibilitate de personalizare depinde numai de complexitatea aplicatiei dumneavoastra. Ele pot fi customizate in functie de activitatile intreprinse pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele, fie ca este vorba de sarcini utilitare sau de recreatie. De exemplu, un bull bar creste siguranta si rezistenta ATV-ului. Scututile de protectie cresc adaptabilitatea pe teren dur, cu denivelari, bolovani, pietre, resturi sau obstacole. Camerele video va ofera posibilitatea de a inregistra experienta de pe traseu si de a o revedea mai tarziu impreuna cu prietenii sau cu familia. Computerele de bord si GPS-urile informeaza privind statusul parametrilor de rulare si pot creste calitatea experientei off-road avute printr-o mai buna informare si, deci, un mai bun control. Prezenta unui troliu este mereu oportuna in situatiile in care va treziti impotmolit sau vreti sa ajutati un prieten sa iasa dintr-o situatie dificila. Accesoriile de vanatoare, agricultura sau gradinarit accentueaza si mai mult versatilitatea ATV-ului. Iar lista poate continua.

ATV-Bombardier.ro comercializeaza accesorii ATV si accesorii UTV de toate tipurile: bare protectie, camere video, kit-uri putere, parbrize, portbagaje si extensii, scuturi, tobe sport, mansoane, accesorii de accesibilitate si confort, portiere, acoperisuri si parbrize UTV, canistre, rezervoare, perii profesionale, accesorii agricole si de vanatoare. ATV-Bombardier.ro este dealer autorizat in Romania pentru brand-uri cunoscute de accesorii precum: Arctic Cat, Can Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, Goldspeed, Big Gun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBG, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO si altii.

Va stam la dispozitie cu consultanta gratuita privind cel mai eficient mod de personalizare al vehiculului dumneavoastra si cu sfaturi privind ce accesorii vi s-ar potrivi in functie de obiectivele pe care le aveti. Contactati-ne oricand, va asteptam!

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru proiectoare difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.