Producator

ATV-urile si UTV-urile sunt vehicule offroad foarte rezistente si extrem de adaptabile, putand fi folosite in aplicatii utilitare si de recreatie nelimitate. Pentru a va ajuta sa va atingeti scopul, acestea pot fi personalizate in functie de activitatile pe care le desfasurati, fie ca este vorba de munca sau distractie. De exemplu, un bull bar sau o bara de protectie creste siguranta si rezistenta ATV-ului, in timp ce scuturile de protectie reduc sansele de avariere a SXS-ului sau UTV-ului in zone cu resturi sau obstacole. Camerele video de actiune permit inregistrarea experientelor offroad, pe care le puteti revedea mai tarziu impreuna cu prietenii iar sistemele audio offroad ofera o experienta de pilotare mai placuta. Computerele de bord si GPS-urile va informeaza asupra parametrilor de rulare si cresc eficienta de parcurgere a oricarui traseu. Un troliu este oricand binevenit daca va treziti impotmolit sau vreti sa ajutati un prieten sau iasa dintr-o situatie dificila. Accesoriile speciale de vanatoare, agricultura sau amenajari exterioare diversifica si mai mult aria de aplicatie a ATV-ului iar tobele sport va pot ajuta sa cresteti "agresivitatea" vehiculului.

ATVRom comercializeaza accesorii ATV / UTV din toate categoriile: bull bar, camere video actiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri, scuturi de protectie sasiu si brate suspensii (skid plates), tobe sport, mansoane, diverse accesorii de accesibilitate si confort, amortizoare, ATV computer, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, handguard (aparatori de maini), masti cu faruri, accesorii de vanatoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperisuri, parbrize), canistre si rezervoare, accesorii agricole si perii profesionale.

ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru brand-urile de accesorii ATV: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, Goldspeed, Iron Baltic, Big Gun, HGS, Kolpin, Leo Vince, REMUS, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO si altii. ATVRom va ofera si un serviciu de personalizare ATV si UTV pentru aplicatii si servicii speciale precum stingere incendiu, paramedical si interventii in functie de specificatiile dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu oferte si informatii.